Esküvői fotózás és jegyesfotó

Az esküvői fotó és a jegyesfotózás alapvetően három részből áll.

Az első a kreatív vagy páros portré fotózás, amikor az ifjú pár akár az esküvő előtt a jegyesfotózás alkalmával civil ruhában, akár városi vagy természetközeli környezetben ráhangolódik a a kamera közelségére egy könnyed fotósorozat elkészülte alatt. Ugyanez a stílus de az esküvő napján, amikor már teljes pompában, általában a szertartások előtt akár még a vendégsereg megérkezését megelőzően egy kreatív fotózás keretein belül készülnek páros képek, változatos pozitúrákban, és beállításokkal.

 

  

A második kategória a csoportképek, amelyek közé tartozik a teljes vendégsereggel egy nagy csoportkép, valamint a családtagok, barátok kissebb csoportjaival közös képek. Ennek általában érdemes az esküvői menetrenben külön időablakot biztosítani, hoszen 80-100 vendég esetében ez már egy közel fél órás program is lehet.

  

 

A harmadik pedig az események megörökítése, leginkább dokumentarista stílusban, elkapott pillanatokkal, nem feltétéenül elmesélve mint inkább a hangulatát átadva az események sorozatának. Ebbe a kategóriába tartozik a vendégvárás, a szertartások, valamint az összes további program…

bővebb információk a fotó oldalon itt

 

Móni és András esküvőjén a videózás mellett a ceremóniamester is én voltam. Igyekeztem hogy egyik tevékenység se menjen a másik minőségének rovására. Nagy segítségemre volt a kitűnő násznép és egy imádnivaló pár.

Blogolás

Tekintettel arra, hogy a tapasztalatok szerint jelenleg a Facebook-os felületen lényegesen többen látogatnak el hozzánk, így a Blog funkcióját egyenlőre a hdeskuvo.com hivatalos facebook oldala veszi át. https://www.facebook.com/hdeskuvo/

A korábbi bejegyzések itt maradnak, és természetesen ha időm engedi időnként itt is megosztok valamit…